BOOK VÆRKSTED

Tandremsskift - alle Ford 1.0 EcoBoost motorer

Udløber: 31-08-2023

Tandremsskift - alle Ford 1.0 EcoBoost motorer

Vi skifter lige nu tandrem på din 1.0 EcoBoost motor til en super skarp pris.

  • 1.0 EcoBoost Motor
  • Alt til en skarp kampagnepris fra kun kr 9.700,- 


    Tilbuddet gælder udskiftning af tandrem samt ventilatorrem, vandpumpe, remstrammer, afrensning af oliepumpesi, ny oliepumpedrivrem og fabriksopdatering med Ford tester.  

    Tilbuddet inkluderer ikke. motorolie/filter og der tages forbehold for knækkede og fastrustne bolte.

      Bestil tid nu 


Hvorfor skal en tandrem skiftes?

Fordi remmen indeholder gummi og har begrænset levetid. Altså en del som naturligt bliver slidt som f.eks. bremseskiver. En tandrem er en ca 2 cm bred flad rem, med tænder på indersiden, som forbinder krumtap og knastaksel og sørger for at motorens dele kører i takt. Den skal altid køre helt præcis og sker der skader på remmen, store eller små, risikerer man at motoren kommer ud af takt og stemplerne rammer ventilerne.  De værste tilfælde ender med så store skader på din motor, at den eneste reelle løsning bliver en ny motor.

Skift af tandrem er selvfølgelig en stor og tidskrævende motor reparation men bestemt meget mindre end hvis først skaden er sket. Da Fords reservedelene ikke koster meget og da vandpumpe og drivremme alligevel afmonteres er det klart en fordel at vi skifter dem mens mekanikeren er i gang. Har du lige fået skiftet vandpumpe giver det selvfølgelig ikke mening.

 

Hvor tit skal tandremmen skiftes?

Interval for hvornår en motors tandrem skal skiftes afhænger meget af modellen. Både alder og km har betydning i forhold til forventet levetid. Så vær opmærksom på begge dele. 

I din bils service hæfte kan du se helt præcis, hvornår din bils tandrem senest bør skiftes. 

Er du i tvivl så kontakt os, vi undersøger det gerne for dig. 

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/sAnmeldelser