BOOK VÆRKSTED

Velkommen til Ford i Vejles Skadecenter

Uanset hvilken Ford model du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du bruger, så vil vores Skadecenter få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt –  originalt og med det mindst mulige besvær.


Har du svært ved at undvære din bil, stiller vi en af vore GRATIS erstatningsbiler i den tid der er afsat til at lave bilen.


Kontakt trygt vores seperate skadesafdeling:

  • Vi tager os af al kontakt til dit forsikringsselskab
  • Du skal bare anmelde skaden
  • Vi kan sørge for en evt. erstatningsbil, så du kan blive kørende hurtigst muligt 
  • En specificeret vurdering af skaden vil blive udarbejdet
  • En taksatorrapport bliver udarbejdet og godkendt af dit eget forsikringsselskab 
  • Vores højt uddannede teknikere bliver sat på opgaven
  • Vi sikrer, at skaden bliver repareret og udbedret efter fabrikkens strenge foreskrifter så din families sikkerhed og garantien stadig er intakt
  • Vore reparationer og værktøjer er under løbende kontrol af Teknologisk Institut og Forsikringsselkaberne i samabejde med FDM

Du er velkommen til at give os et telefonopkald på 7640 8122  og få snak med skadecenter værkfører  René Kristensen , eller kontakt os på mail , så vender vi hurtigt tilbage.


Bevar din bils sikkerhed.....

Da du valge en Ford valgte du en af verdens mest sikre biler. Ingeniører har gennem års forskning og test forbedret og finjusteret alle detaljer, så din bil har en meget høj grad af både aktiv og passiv sikkerhed. Computere til at hjælpe med at undgå ulykker, forskellige materialer og zoneopbygninger som sikrer både dig og eventuelle modparter hvis ulykken ikke kunne undgås.

Når skaden er sket er det vores fornemste opgave at sikre dig og din familie trygt kan køre videre præcist lige så sikker som før. Og det kæver først og fremmest den rigtige diagnose, fagligt veluddannede specialister og de helt rigtige reservedele. For at sikre din bil lever op til de standarder for sikkerhed den blev indregistreret med er det af største vigtighed at reservedelen også lever op til disse krav. Bruges der originale Ford reservedele er dette sikret og du kan trygt køre videre.


Der er mange faldgruber !

Vidste du at der findes flere forskellige fabrikater af f.eks. kofangere, de fleste passer fint i formen men du risikerer at de under ingen omstændigheder lever
op til den kvalitet som sidder på bilen fra ny.

Tænk hvad der kan ske af unødig skade hvis man som fodgænger eller cyklist rammes af en kofanger der er produceret af forkert materiale og derfor splintres og efterlader skarpe kanter.

Eller risikoen ved at en deformationszone eller airbag ikke er repareret korrekt. 

Alle kan få det til at se pænt ud - men kun fagligt dygtige teknikere og originale reservedele kan bringe din Ford tilbage i den sikkerhedsmæssige stand den oprindelig havde.

Ved du om netop din forsikring kun dækker skadesreparation med brugte eller uoriginal dele?

Kontakt osBook en tid

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/sAnmeldelser