Karriere hos Bøje og Brøchner

Job hos Bøje & Brøchner a/s

Hos FordStore Vejle søger vi altid efter rigtigt dygtige fagfolk som brænder for Ford og har evnen og viljen til at gøre en forskel for os og vore kunder. Så har du noget specielt at tilbyde os er vi altid klar til en uforpligtigende og fuldt diskret snak om en eventuel fælles fremtid. Send frit et par ord om dig selv til Bent Krogh, det kan være vi har lige det job du ønsker.


ELEVPLADS Reservedele/Eftermarked hos Bøje & Brøchner a/s, FordStore i Vejle

Har du overvejet en handelsuddannelse og ser du muligheder frem for begrænsninger, så søger vi netop nu en elev til en eftermarkedsuddannelse på vores reservedelslager. 

At handle med reservedele er meget mere end at finde en vare på et gammelt støvet lager. Dit og resten af reservedelsteamets arbejde er afgørende for, at vi kan levere vores biler til aftalt tid og overholde vores aftale med kunderne. Derfor er reservedelslageret en nøglefunktion i vores forretning, og du vil blive en vigtig spiller i vores team, så vi forventer, at du er energisk og mødestabil. 

Du vil hurtigt blive oplært og involveret i alle vores daglige funktioner, og en dag som reservedelselev er aldrig ens. Derfor er det vigtigt for os, at du er god til at finde løsninger og holde hovedet koldt, når der er travlt. 

Efter endt læretid vil du have en rygsæk fyldt med godt købmandskab, erfaring i alle reservedelsekspeditions funktioner, samt erfaring med Ford specifikke og andre af branchens mest brugte IT-systemer, og vi vil gøre vores til, at du får en lovende karriere i autobranchen. 

Dine primære arbejdsopgaver som reservedelselev vil være: 

 • Ekspedition af interne værkstedskunder og håndtering af reservedele 
 • Face to Face og telefonisk kundekontakt og ekspedition 
 • Bestilling af reservedele, prisoplysninger mv. 
 • Fakturering, plukning af reservedele mv.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har et brændende ønske om at komme ind i autobranchen 
 • Har god indlæringsevne og en EUX eller HHX-uddannelse 
 • Har flair for IT, da du skal navigere i flere systemer. 
 • Kan levere byens bedste kundeservice 
 • Kan bevare overblikket, selvom det går stærkt - så vi sikrer tilfredse og loyale kunder 
 • Har kørekort.

Vi tilbyder dig:

 • En 2 årig handelsuddannelse, med 10 ugers teoriundervisning på Business College Syd i Mommark, som giver dig stærke kompetencer i forhold til en videre karriere i autobranchen. 
 • Et arbejde med et stærk internationalt, innovativt og anerkendt Ford brand 
 • En udfordrende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kollegaer 
 • En arbejdsplads med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø 
 • Plads til at udvikle dig og frem for alt en mulighed for en god start i en spændende branche.

Kan du se dig selv, som vores nye elev, så send din ansøgning hurtigst muligt på [email protected]. Har du spørgsmål til uddannelsen eller vores forretning, så er du velkommen til at kontakte Bent Krogh på tlf. 75826000

Vi glæder os til at høre fra dig!


Weekend-hjælper til salgsafdelingen 

Drømmer du om at komme til at leve af at sælge og har du en ægte interesse i kunder og biler, så har du muligheden for at komme tættere på begge dele. Som weekend-hjælper for vore sælgere vil du komme i kontakt med vore kunder, hjælpe dem ved prøvekørsler og sørge for, at de befinder sig godt indtil sælgeren bliver ledig.

Du skal hjælpe med at køre biler på plads, sørge for der er brochurer på hylden, køre en bil i vaskehal eller tanke den hvis det er nødvendigt.

Altså alt forefaldende arbejde, men du skal primært være her for kundernes skyld, og du vil få en stor indsigt i deres krav og forventninger.

Alt sammen noget du kan bruge fremadrettet i din karriere.

Har du lyst til at gå til hånde i vores salgsafdeling, så kig ind til vores salgschef Finn Kronborg Madsen eller send en mail på [email protected]

Bøje & Brøchner a/s har været autoriseret forhandler af Ford i Vejle siden 1926. Ud over at være Danmarks største Transit Center er vi et af landets største Ford bilhuse med autoriseret salg, service og skadesværksteder.

Vi beskæftiger i dag 46 engagerede medarbejdere.


Plade/Karrosserismed til vores afdeling Vejle                                BESAT

Ford er i en rivende udvikling med nye modeller og ny teknologi og vi har travlt på pladeværkstedet.
Så hvis kvalitet og kundeservice også er vigtige nøgleord for dig er du den kollega vi søger til vores Ford Skadesværksted.

Vi forventer at du er:

 • Udlært som pladesmed, erfaring i Ford vil selvfølgelig være super.
 • Ansvarsbevidst, selvstændig og mødestabil
 • Faglig dygtig og prioriterer et højt kvalitetsniveau
 • At du vil dygtiggøre dig og følge med udviklingen

Vi tilbyder:

 • Alsidige arbejdsopgaver og oplæring 
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Personlig og faglig udvikling via Ford certificeret uddannelse
 • Lønsystem der individuelt matcher dine kvalifikationer

Kunne du se dig selv som Ford specialist og har mod på fremtidens udfordringer så glæder vi os meget til at høre fra dig.

Kontakt værkfører Rene Kristensen på 6161 0701 eller send ansøgning til [email protected].
Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Tiltrædelse snarest muligt.Læreplads som Karrosseritekniker

Kunne du tænke dig en alsidig uddannelse hvor du får brug for alle dine evner til hver dag at yde en indsats der gør, at vore kunder trygt kan sætte sig bag rattet i en bil der er lavet så alle sikkerhedssystemer og karrosserizoner er lige så sikre som før den blev skadet, så skulle du overveje at blive karrosseritekniker hos Ford. Uddannelsen er 4 årig, når du har taget grundforløbet på 6 mdr. Du kan søge SU under skoleopholdet og når du starter hos os i praktik får du den overenskomstmæssige elevløn. Lønnen stiger hvert år i hele forløbet og du starter også din pensionsopsparing i læretiden. Vi har overenskomst med Dansk Industri.

En karrosseriuddannelse er en erhvervsuddannelse som gennem skoleophold og praktik giver dig færdigheder og kompetencer indenfor

 • Opbygning, fremstilling, reparation og udskiftning af dele på Karrosserier, chassiser og køretøjer.
 • Specialindretning af køretøjer 
 • Analyse af og opretning på komplicerede skader

Du kan læse meget mere detaljeret om hvad uddannelsen indeholder og de krav der stilles i dette link 

Bekendtgørelse om karrosseriteknikeruddannelsen

Adgangskravet til grundforløb er folkeskolens afgangseksamen med karakter 2,0 i dansk og matematik. 

Hos Bøje & Brøchner i Vejle kommer du til at arbejde med Fords brede program af person og varebiler. Hybridbiler, Elbiler og specialindrettede køretøjer. Du vil efter endt uddannelse have muligheder for at videreuddanne dig inden for Ford´s certificerede europæiske masterprogram. Der er generelt stor jobsikkerhed for karrosseriteknikere og lønniveauet er højere end for mekanikere.

Vi har uddannet lærlinge siden 1926, så tøv ikke 

Synes du at en læreplads hos Bøje & Brøchner lyder som det rette for dig, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning på [email protected]


 • Vi leder efter dig

 • Ledige stillinger
 • Ansøg nu

 • Hos FordStore Vejle søger altid efter rigtigt dygtige fagfolk som brænder for Ford
  og har evnen og viljen til at gøre en forskel for os og vore kunder.
  Så har du noget specielt at tilbyde os er vi altid klar til en uforpligtigende og fuldt diskret
  snak om en eventuel fælles fremtid.
  Send frit et par ord om dig selv til Bent Krogh, det kan være vi har lige det job du ønsker.Har siden 1926 været et betydeligt bilhus i Vejle. 

Bøje & Brøchner har som en af de få autoriseret FordStore salg og service af alle Ford produkter. Med kunden i centrum ønsker vi at vores kunder oplever en let tilgængelighed og en personlig betjening, der tager højde for deres individuelle ønsker og behov. Vi er privatejet, og vores medarbejdere har reelle beslutningskompetencer. Det ønsker vi, at vores kunder skal opleve. - vi ser løsninger, hvor andre ser problemer.


 • Del på sociale medier
 • Kopier og del side URL

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/s


Anmeldelser