BOOK VÆRKSTED
Personbiler på gule plader (små varebiler) hos Bøje & Brøchner, Ford i Vejle

En varebil til ethvert behov

En personbil ombygget til en varebil kan være en fordel for både privatpersoner og virksomheder. Hvis behovet for en traditionel varebil ikke er til stede, eller hvis man ikke har brug for bagsæderne, kan en ombygget personbil være løsningen. Her er registreringsafgiften nemlig meget lavere end på en personbil, men komforten er stadig på samme høje niveau.


Denne side giver et overblik over, nogle af de VAN modeller vi kan tilbyde, og hvorledes de er indrettet. For detaljerede oplysninger om specifikationer henviser vi til de respektive personbilssider (se link under hver enkelt VAN model). Da bagsædepladserne og bagagerummet er ombygget på en VAN, vil de berørte specifikationer naturligvis adskille sig.


Ford har et af markedets bredeste modelprogrammer for person- og varebiler. Køreegenskaberne i en Ford er uanset model, blandt de absolut bedste på markedet. Følelsen af præcis styring og kontrol af bilen, høj komfort og lavt støjniveau skal ganske enkelt opleves. Alle vores modeller kan individualiseres i bredt omfang efter dine ønsker på - modelvarianter, ekstraudstyr, transmission og motor. Motorudvalget kan dække de fleste behov, både hvad angår rå motorkraft og fremragende brændstoføkonomi.


Mange af vores modeller er energiklasse A, som betyder at de er blandt de mest brændstoføkonomiske biler på markedet. Vores seneste skud på stammen er den meget roste, og banebrydende 1.0 EcoBoost benzinmotor med klasseledende brændstoføkonomi som på trods af sin størrelse, yder op til 125 HK og 200 Nm.


Besøg vores udstilling og prøv den banebrydende teknologi.


Hvad ellers?
Når du kører i en ombygget personbil er der regler og afgifter du skal være opmærksom på, f.eks privatbenyttelsesafgift. Det kan du læse alt om på SKAT.dk


Se vores modeller her. 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 75 82 60 00 eller besøge forretningen på Boulevarden 58 i Vejle.

Du kan også klikke HER, og få os at ringe tilbage når det passer dig bedst.

Bøje & Brøchner

Kontakt osBestil en prøvetur

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/sAnmeldelser