BOOK VÆRKSTED
Ford historie - Bøje og Brøchner

95 år som Ford Forhandler i Vejle

Se vores 75 års jubilæumsskrift.

Udnævnelse til FordStore i 2020
det var en en skelsættende dag for Bøje Brøchner a/s da vi den 1. november fik vores godkendelse fra Ford i Køln. Vi er nu en af bare 400 Fordforhandlere i Europa og 6 i Danmark der opfylder kravene til at drive en FordStore. Det betyder at vore kunder mødes af Ford certificeret personale som kun arbejder med Ford. Samtidig er en Ford Store det eneste sted du kan finde og købe hele det fulde brede Ford model program.

Danmarksmestre i 2009
Danmarks mest sælgende Ford butik i 2009 var Bøje & Brøchner A/S i Vejle, og i samme år valgte hele 11,8% af Vejles nybilskøbere en Ford, hvilket gjorde Ford til årets største mærke.

Markedets bedste kapacitet

Altid stort lager af biler og reservedele, hvorved ventetid reduceres til et minimum. Bøje og Brøchner A/S har 50 engagerede medarbejdere, som alle ønsker at gøre en forskel for deres kunder. ”Telefonsvarer og Internettet er størrelser som er kommet for at blive”, som Bent Krogh, ejer af firmaet Bøje og Brøchner A/S siger, ”men den personlige rådgivning og kontakt går aldrig af mode.” Derfor er der stadig en medarbejder der tager telefonen når du ringer.

En forretningspris til den bedste forhandler
Bøje og Brøchner A/S har udover flere lokale priser, opnået den særlige ære det var at modtage Ford Europe's fornemmeste pris, Ford Award Exellence, som uddeles for en excellent præstation i både salg og service.

Første Ford forhandler tilbage i 1926
Sigfred Brøchner stiftede en af landets allerførste Ford forhandlinger tilbage i 1926 med adresse på Nørretorv i Vejle. Vi ved at historie forpligter, og vi er stolte over at vi stadig har kunder, som er kommet i huset i mere end 45 år.

Vi har 27 erstatningsbiler kørende ude i øjeblikket
Hos Bøje og Brøchner A/S, kan man i forbindelse med service eller reparation leje en erstatningsbil til en meget beskeden pris. Ordningen er utrolig populær. Pga. stedets gode service har de kunder overalt i landet. I marts 2006 tog man endnu 2000m2 i brug, da man udvidede både salgsafdelingen og administrationen.

Løbende opdatering og uddannelse

Personalet hos Bøje og Brøchner A/S videre- og efteruddannes i et meget omfattende og internationalt Ford Motor Company uddannelsesprogram ligesom de løbende følger web baserede specialkurser og generel opfølgning. Hos os er det alle medarbejderne, der kommer på kurser, så de alle har den samme nye viden, og herved sikres at baren for basisviden ligger meget højt.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/sAnmeldelser