BOOK VÆRKSTED

Garanti mod rustgennemtæring

Karrosseriet på din Ford er dækket mod rustgennemtæring indefra i op til 12 år (afhænger af modellen). For fortsat garantidækning skal din Ford karrosseri- og lak kontrolleres regelmæssigt og minimum hvert 12. måned, regnet fra bilens 1. registreringsdato ellers bortfalder garantien.

Hos Bøje & Brøchner A/S udfører vi denne rustkontrol HELT GRATIS, det eneste du skal gøre er at bestille tid. Det tager ca. 20 minutter og vi byder selvfølgelig på en kop kaffe i ventetiden.

Fra 2012 har vi besluttet, at vi udfører dette tjek ved alle serviceeftersyn - så passer du dine eftersynsintervaller, er du sikret din garanti.

Læs alt om Fords øvrige garantier her

Serviceeftersyn giver også gratis vejhjælp.

Hver gang du får lavet serviceftersyn, forlænger vi din gratis vejhjælp med 12 mdr.

Vi kalder det Ford Assistance Plus. Læs mere her

Ford Prismatch

Uanset din Ford’s alder kan du trygt benytte dig af alle de originale fordele og samtidig føle dig sikker på, at du får den bedste og mest konkurrencedygtige pris på dine reparationer og serviceeftersyn.

Prismatch hos Ford betyder, at vi prismatcher ethvert tilbud fra et uautoriseret værksted når tilbudet ikke er over 3 uger gammelt, er indhentet fra et værksted, der ligger max 20 km. fra dit Ford værksted og når tilbudet lyder på det samme stykke arbejde ved brug af originale Ford reservedele.

Gratis synstjek

Hos Bøje & Brøchner A/S tilbyder vi dig ganske gratis at gennemgå din Ford, inden den skal til syn. Vi giver dig ganske gratis en proffesionel vurdering af, hvad der skal til, for at din Ford kan gennemgå synet.

Er der behov for reparationer eller justeringer giver vi naturligvis gerne en fast pris på udbedring og du kan selvfølgelig bestille en tid hos os og så klarer vi både evt. reparationer, kørsel og syn.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for mere information.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/sAnmeldelser