BOOK VÆRKSTED

Ford introducerer B&O PLAY

Pressemeddelelse

13-09-2016
Friheden og glæden ved at høre radio, musik og streaming i bilen er noget særligt, og kunderne stiller større krav til bilens lydanlæg end tidligere. Ford har derfor indgået samarbejde med amerikanske HARMAN om udvikling af innovativ og revolutionerende lyd til sine bilmodeller under B&O-navnet - med udgangspunkt i den unikke erfaring og teknik fra både det amerikanske firma og den danske audiospecialist Bang & Olufsen

  • Ford indgår samarbejde med HARMAN om udvikling af B&O PLAY til Fords globale modelprogram for at revolutionere lydoplevelsen i bilerne
  • Den amerikanske koncern HARMAN står i dag bag Bang & Olufsen-lydanlæg til bilindustrien
  • Allerede i 2017 er Ford klar til at levere de første af sine modeller med B&O PLAY-lydanlæg i verdensklasse. Lyden vil være skræddersyet til den enkelte Ford-model
Ford lytter til kunderne, og nu skal kunderne for alvor til at lytte til Ford. Kunderne kan nemlig fra 2017 se frem til en helt exceptionel lydoplevelse i deres nye Ford, når flere bilmodeller som noget helt unikt vil kunne fås med audioanlæg fra B&O Play – udviklet af den amerikanske lydspecialist HARMAN på baggrund af mere end 90 års erfaring fra danske Bang & Olufsen.Ford og HARMAN International Industries Incorporated har indgået et eksklusivt samarbejde, som har et simpelt og alligevel komplekst formål: Lyden og lydoplevelsen i bilerne skal revolutioneres. Ford ved, at kunderne i stigende grad forlanger mere af den samlede oplevelse ved at køre bil, og lydanlægget spiller en stor rolle: 

”Vores kunder fortæller os, at de i meget høj grad sætter pris på en ensartet lydoplevelse i høj kvalitet, og det er lige præcis, hvad vi får ud af samarbejdet med HARMAN. Det er blot en af de veje, vi går for at skabe en mere komplet og engagerende oplevelse i bilen for vores kunder,” siger Raj Nair, vicepræsident for produktudvikling hos Ford. 

En nylig undersøgelse fra Ipsos, som udfører globale markedsundersøgelser, viser, at cirka en tredjedel af alle adspurgte nybilskøbere vil kigge nøje på mærket på lydanlægget i deres næste bil, og at det vil spille en stor rolle i købsbeslutningen.

B&O PLAY introduceres i Fords modeller allerede i 2017

B&O PLAY er en yderst værdifuld tilføjelse til bilerne i Fords modelprogram, og revolutionen rulles allerede ud i 2017. Kombinationen af den store tekniske viden fra HARMAN og den lange erfaring fra Bang & Olufsen samles i B&O PLAY-produkterne, og når det kommer til udviklingen af de unikke B&O PLAY-lydanlæg til Fords modeller, kan kunderne forvente en helt exceptionel oplevelse – en nøje afstemt lydoplevelse, der er skræddersyet i forhold til hver enkelt model i Fords modelprogram. Kalibreringen af højttalere og andre enheder vil ligesom placeringen af højttalerne være afstemt, så den optimale lyd bibeholdes uanset kørselsforholdene, og hvor i bilen man sidder. 

”Ford og B&O PLAY er et perfekt match, når det kommer til mærker, der står for kvalitet, frihed og innovativt design, og vi går sammen om at revolutionere køreoplevelse for kunderne. Med vores fælles engagement i at løfte oplevelsen er Ford den ideelle bilproducent i forhold til at få den trendsættende B&O PLAY-oplevelse ud til bilister og passagerer i hele verden,” fortæller Michael Mauser, præsident for HARMANs Lifestyle Audio Division.
 
For at illustrere lydens magt har Ford og B&O PLAY afsløret en installation kaldet Sound Journeys, en stationær oplevelse, der berører alle fem sanser. Ved hjælp af B&O PLAY-produkter vækker installationen tre forskellige miljøer til live gennem forstærket lyd – en skov, en kløft og et hav. Oplevelsen gøres endda næsten visuel med lydbølger, som demonstrerer, hvordan lyd kan ændre opfattelsen af de steder, vi kender fra hverdagen for at give mennesker en mere følelsesmæssigt betonet oplevelse.Se mere om Ford og HARMANs samarbejde om B&O PLAY på www.beoplay.com/Ford.

Se flere nyheder fra Ford her.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/s