BOOK VÆRKSTED

Ford Mustang Mach-E: Nu med taglast på op til 75 kg

10-08-2022

Der er gode nyheder til Fords eventyrlystne Mustang Mach-E-kunder. Nu er det nemlig muligt at smide en tagboks, kajakker eller cykler på taget, fordi den populære elbil for nylig er blevet godkendt til taglast.

Det er langt fra en selvfølge, at elbiler har mulighed for taglast. Indtil nu har det da heller ikke været muligt på Mustang Mach-E, men med godkendelsen og en ny opdatering kan kunderne nu gøre brug af bilens tag, når de drager på eventyr. Hvor en Mustang Mach-E uden panoramatag kan bære 75 kg, kan varianter med panoramatag bære 65 kg.

Det kræver ingen fysiske ændringer, men blot en OTA-opdatering af bilens digitale instruktionsbog (findes i FordPass-appen), som dermed kan bekræfte, at bilen er godkendt til taglast. Hvis nogle kunder ønsker at gøre brug af taglast, inden instruktionsbogen er opdateret, kan man blot henvende sig til sin lokale forhandler, der uden omkostninger vil udstede fysisk dokumentation for godkendelsen. Den godkendte taglast omfatter naturligvis også tidligere solgte Mustang Mach-E’er.

Øget anhængervægt fra 750 kg til 1000 kg på udvalgte varianter

Udover at kunne drage fordel af taglast er anhængervægten på Mustang Mach-E også øget fra 750 kg til 1000 kg på modeller med udvidet rækkevidde (dog ikke Mustang Mach-E GT). Dette gælder både nye og allerede solgte modeller. Fords danske kunder bedes kontakte deres lokale forhandler i forbindelse med godkendelse af den nye anhængervægt.

Mustang Mach-E med trailer


Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/s