BOOK VÆRKSTED

FORD E-TRANSIT ER LANDET I VEJLE - KLAR TIL PRØVEKØRSEL

14-07-2022

Ford E-Transit er landet hos din FordStore i Vejle - prøvekør den allerede i dag.

Bøje og Brøchner har som en af de allerførste den helt nye Ford E-Transit klar til prøvekørsel - oplev den første af Fords 100 % elektriske varebil – du bliver overrasket.

Læs mere om Ford E-TransitBestil en prøveturKontakt os


Ford E-Transit 100% elektrisk varebil med større lasteevne

Ford E-Transit er Fords nye og 100 % elektrisk varebil som sikrer emissionsfri leverancer for dig og din virksomhed. Med den nye Ford E-Transit får du en imponerende elektrisk rækkevidde på 317 km1) og samme styrke og råstyrke som med Ford Transit. 

  • Maks bruttonyttelast: 1758 kg 2)
  • Maks lastrum: 15,1 m

Læs mere om Ford E-TransitBestil en prøveturKontakt os


[1)]Baseret på fuld opladning. Den nævnte rækkevidde er for den bedst ydende variant, medium akselafstand, mellemhøjt tag Cargo Van, 390-serien og hastighedsbegrænset til 90 km/t. Målrettet estimeret rækkevidde gælder for en tilgængelig konfiguration (og er baseret på CAE-modellering ved hjælp af WLTP-testprocedure). Den faktiske rækkevidde varierer med forholdene såsom eksterne påvirkninger, køreadfærd, køretøjets vedligeholdelse, litium-ion-batteriets alder og tilstand.
[2)]Maksimal nyttelast varierer og er baseret på tilbehør og køretøjskonfiguration. Se etiketten på dørkarmen for et bestemt køretøjs bæreevne.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/s