BOOK VÆRKSTED

87-årig er med på Fords elektriske bølge

30-12-2021

PRESSEMEDDELELSE - 30 DECEMBER 2021 09:00

Spanske Pedro García er blandt de første kunder, der har købt en Ford Mustang Mach-E.

Det er aldrig for sent at skifte sin konventionelle bil ud og hoppe med på den elektriske bølge. Det er den 87-årige Pedro García det perfekte eksempel på. Han har netop har fået nøglerne til sin Ford Mustang Mach-E – hans første elbil nogensinde.

Spanske Pedro har gennem et langt liv været den glade ejer af adskillige Ford-biler. Igennem årene har han udviklet et tæt forhold med den lokale forhandler i Alicante, og det var da også forhandleren, der sørgede for, at Pedro blev en af de første kunder til at opleve den nye Mustang Mach-E.

Alle Pedros tidligere biler har været benzinbiler, og derfor er det oplagt at tro, at overgangen til el kunne være svær, men det er dog langt fra tilfældet.

- Man kan ikke stoppe fremtidens udvikling, men i stedet for kan man vælge at gå med den. Den her bil er fremtidens bil, siger Pedro García.


Det er første gang den aldrende herre har siddet bag rattet i så højteknologisk en bil, men med hjælp fra den lokale forhandler, er det gået overraskende nemt. For eksempel at skulle oplade sin bil fremfor at fylde benzin på, har Pedro lynhurtigt vænnet sig til.

- Noget af det jeg sætter allermest pris på er, at jeg ikke længere skal tanke på en tankstation. Nu har jeg fået installeret en ladeboks derhjemme, hvor jeg kan oplade min bil og så skal der ikke gøres mere, siger Pedro García.

Pedro har pludselig fået mod på at udforske steder, han ikke har været i flere år. Det skyldes blandt andet muligheden for at tilvælge ’one pedal drive’, der gør det endnu mere komfortabelt og nemt for ham at køre på eventyr i sin bil.

Pedro er med sin Mustang Mach-E et strålende eksempel på, at skiftet til en elbil ikke behøver at være svært – uanset hvor gammel man er.

Hør Pedro fortælle mere om overgangen til elbil her:

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Ford Mach-E


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/s