BOOK VÆRKSTED

Ny Ford Ranger afsløres d. 24. november

08-11-2021

Nu er der ikke mange dage til, at næste generation af Fords nye og længeventede Ranger afsløres for hele verden. Med overlegne off-road færdigheder og Fords dynamiske køreegenskaber, har Ford nu udviklet den sejeste og mest kompetente Ranger til dato.

Den nye Ford Ranger har ikke kun fået nyt design, men også været igennem en større ombygning, inden den om kort tid bliver tilgængelig i mere end 180 lande. Ford har interviewet mere end 5.000 pickup-ejere og afholdt adskillige workshops over hele verden for at blive endnu klogere på kundernes brug af bilen, og hvad de elsker ved den populære pickup. Samtidig er de blevet bedt om at pege på, hvilke nye features, de drømmer om, at den nye generation indeholder. Alt sammen for i sidste ende at kunne skabe den ultimative Ranger.

Der er ingen tvivl om, at der er noget at glæde sig til, når den nye Ranger afsløres onsdag d. 24. november. Følg med kl. 08.00 når den vises live på Fords Europas YouTube-kanal:  http://www.youtube.com/c/FordEurope

Indtil da kan du se, hvordan designprocessen bag den nye Ranger har været, og hvordan erfaringerne fra de tusindvis af pickup-ejere har bidraget positivt til at skabe en endnu vildere udgave af Rangeren.

Den nye Ranger lanceres i Danmark i 2022. 

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Ranger

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/s