BOOK VÆRKSTED

Ny eksklusiv udgave af Ranger

26-04-2021

Den mest solgte pickup i Europa er snart tilgængelig i en særlig eksklusiv udgave, når den nye Ranger Stormtrak kommer til Danmark til november. 


Ford udvikler nu flere specialudgaver af den eftertragtede Ranger, der allerede findes som en ekstrem udgave i form af Raptor, den rallyinspirerede MSRT og XLT, Limited, Wildtrak og Thunder. Udover at have en markedsandel i segmentet på hele 34,9 %, er Ranger også den stolte indehaver af titlen som den mest solgte pickup i Europa i 2020.


”Vores kunder elsker at Ranger er så kraftfuld og modig i dens udtryk, så derfor har vi udviklet den nye Ranger Stormtrak i en limited edition, hvor der er skruet endnu mere op for netop disse kvaliteter”, siger Hans Schep, generel manager, Commericial Vehicles, Ford Europa.


Ranger Stormtrak bliver produceret i et begrænset antal. De første biler forventes at ankomme til Danmark til november.


Ford Ranger vandt også den anerkendte pris som årets bedste pickup, International Pickup Award (IPUA) i 2020.Den karakterfulde Stormtrak

Den nye Ranger er baseret på Ranger Wildtrak, men den nye Stormtrak tilbyder endnu flere komfortfunktioner og et unikt design. Den er tilgængelig som både Double Cab og Rap Cab.Ranger Stormtrak er udstyret med Fords anerkendte 213 HK bi-turbo EcoBlue-dieselmotor som leverer et moment på 500 Nm. Et standard firehjulstrækssystem med mulighed for både baghjulstræk samt lav- og højgear firehjulstræk giver dig sikker off-road kørsel, mens den avancerede 10-trins automatiske gearkasse er med til at gøre køreoplevelsen behagelig.


Pickuppens røde farve er unik for Ranger Stormtrak, og den skaber en rød tråd til den eksklusive røde frontgrill, der er med til at gøre bilen ekstra kraftfuld i sit udtryk. Det er også muligt at få Stormtrak i farverne Frozen White, Sea grey og Blue Lightning. Den kraftfulde fremtoning bliver yderligere forstærket af stafferinger på motorhjelmen og på siderne af bilen, kombineret med 3D Stormtrak-logoer, sort kofanger bag på bilen og sportsbøjle på ladet.


Derudover medfølger en lastdeler og Fords nye elektriske Power Roller Shutter (rulleladdækken) som en del af standardudstyret (elektrisk rulleladdækken kun på Double Cab), hvilket fungerer særlig godt og praktisk - fx i forbindelse med flytning af gods. Ligesom i de fleste andre Ranger modeller har denne nyhed også op til et tons nyttelastkapacitet og maks anhængervægt på 3500 kg.Indvendig har bilen specialdesignede sæder med samme læderindtræk som i Performance-pickuppen, Ranger Raptor – dog med Stormtrak-logo på sæderne. I kabinen er pickuppens genkendelige røde farve anvendt på sømmene i sæderne, hvilket elegant komplimenterer det mørke interiør.


Her kan du se den nye Stormtrak:


Her kan du se, hvordan det elektriske rulleladdækken fungerer: 


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn


Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om RangerSe Ford Varebiler

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/s