BOOK VÆRKSTED

Ford EVOS

Konceptbil fra Ford

07-02-2012

FORD EVOS
Ford Evos Concept, som afsløres på Frankfurt Motor Show den 13. september, markerer et paradigmeskifte for Ford. Koncept-bilen vil vise et helt nyt, globalt designsprog og en ny vision for kundefokuserede og brugervenlige teknologier. Det markante 4-dørs, 4-sæders fastback-koncept med state-of-the-art lithium-ion plug-in hybrid-motor er simpelthen Fords bud på designsprog, motorer og køreteknologier i morgendagens personbiler.

Teknologisk vision for en forbedret køre-oplevelse
Ford Evos Concept er ikke bare en designmæssig øvelse. Den er også et udtryk for Fords strategi om at udvikle biler, som er andet og mere end blot en pakke bestående af eksteriør og interiør, kombineret med en samling egenskaber.

-Vores mål er at fokusere på og berige hver enkel kundes oplevelser i sin bil – ved at personificere den, tilpasse den og skabe unikt udstyr, der overrasker og glæder kunderne, siger Derrick Kuzak. I Ford Evos Concept forsøger vi at udforske forskellige forbindelses- og tilkoblingsmuligheder. Det er ikke hensigten at konvertere bilen til en SmartPhone, men at tilbyde en personlig og sikker forbindelse til omverdenen på en måde, der er bekvem og tilpasset bilen og brugeren.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bøje & Brøchner a/s

Nyheder og events

Se nyheder fra Bøje & Brøchner a/sAnmeldelser