Vigtig information vedr. Covid-19

Velkommen til Ford i Vejles Skadecenter

Uanset hvilken Ford model du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du bruger, så vil vores Skadecenter få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt –  originalt og med det mindst mulige besvær.


Har du svært ved at undvære din bil, stiller vi en af vore GRATIS erstatningsbiler i den periode, vi skal have bilen på værkstedet.


Kontakt trygt vores seperate skadesafdeling:

  • Vi tager os af al kontakt til dit forsikringsselskab
  • Du skal bare anmelde skaden
  • Vi kan sørge for en evt. erstatningsbil, så du kan blive kørende hurtigst muligt 
  • En specificeret vurdering af skaden vil blive udarbejdet
  • En taksatorrapport bliver udarbejdet og godkendt af dit eget forsikringsselskab 
  • Vores højt uddannede teknikere bliver sat på opgaven
  • Vi sikrer, at skaden bliver repareret og udbedret efter fabrikkens strenge foreskrifter så din families sikkerhed og garantien stadig er intakt
  • Vore reparationer og værktøjer er under løbende kontrol af Teknologisk Institut og Forsikringsselkaberne i samabejde med FDM

Du er velkommen til at give os et telefonopkald på 7640 8122 og få snak med værkfører skadecenter Jan Kjølby, eller få os til at ringe tilbage på et tidspunkt hvor det passer dig.

Bevar din bils sikkerhed.....

Da du valge en Ford valgte du en af verdens mest sikre biler. Ingeniører har gennem års forskning og test forbedret og finjusteret alle detaljer, så din bil har en meget høj grad af både aktiv og passiv sikkerhed. Computere til at hjælpe med at undgå ulykker, forskellige materialer og zoneopbygninger som sikrer både dig og eventuelle modparter hvis ulykken ikke kunne undgås.

Når skaden er sket er det vores fornemste opgave at sikre dig og din familie trygt kan køre videre præcist lige så sikker som før. Og det kæver først og fremmest den rigtige diagnose, fagligt veluddannede specialister og de helt rigtige reservedele.

Der er mange faldgrubber !

Vidste du f.eks at der findes flere forskellige fabrikater af kofangere, de fleste passer fint i formen men lever under ingen omstændigheder op til den kvalitet som sidder på bilen fra ny.
Tænk hvad der kan ske af unødig skade hvis man som fodgænger eller cyklist rammes af en kofanger der er produceret af forkert materiale og derfor splintres og efterlader skarpe kanter.
Eller risikoen ved at en deformationszone eller airbag ikke er repareret korrekt.

Alle kan få det til at se pænt ud - men kun fagligt dygtige teknikere og originale reservedele kan bringe din Ford tilbage i den sikkerhedsmæssige stand den oprindelig havde.

Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere