Plade/Karrosserismed til vores afdeling Vejle

Har du det som os, er kvalitet og kundeservice vigtige nøgleord for dig. Så er du den nye kollega vi søger til vores Ford Skadesværksted.

  

Vi forventer at du er:

 • Udlært som pladesmed, erfaring i Ford vil selvfølgelig vare super.
 • Ansvarsbevidst og selvstændig
 • Faglig dygtig og prioriterer et højt kvalitetsniveau
 • At du vil dygtiggøre dig og følge med udviklingen

  

Vi tilbyder:

 • Alsidige arbejdsopgaver
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Personlig og faglig udvikling
 • Lønsystem der matcher dine kvalifikationer


Kunne du se dig selv som Ford specialist og har mod på fremtidens udfordringer
så glæder vi os meget til at høre fra dig.

Kontakt værkfører Rene Kristensen eller send ansøgning til job@bbvejle.dk.  
Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.


Tiltrædelse snarest muligt.

  

Bøje & Brøchner a/s har eksisteret siden 1926 som autoriseret Ford Forhandler med Service værksted for person- og varevognsværksted. Med kunden i centrum ønsker vi, at vores kunder oplever en let tilgængelighed og en personlig betjening, der gør det trygt og bekvemt at være Ford kunde. Lærling til vores Karrosseriværksted

Vil du have en alsidig og stærk håndværksmæssig uddannelse og har du det rette håndelag så er du måske vores nye pladelærling. 

Når skaden er sket er det pladesmedens job der er afgørende for om ejeren igen kan køre lige så trygt og sikkert i trafikken, som før reparationen.

Derfor skal du have en høj arbejdsmoral, gerne være lidt af en perfektionist og elske udfordringer, biler og metal.


Karrosseri uddannelsen tager fra 4½ til 5 år incl. skoleforløbene. Adgangskravet til grunduddannelsen er 9/10 klasse eller tilsvarende.

Generelt er der meget gode jobmuligheder efter endt uddannelse og lønniveauet ligger i den pæne ende.

Det er også fra denne uddannelse man normalt henter forsikringstaksatorer og fordi der er tale om en meget bred uddannelse er det også muligt senere at gøre karriere i industrien.


Har du fået lyst til at høre mere om denne læreplads så kontakt værkfører Rene Kristensen på rk@bbvejle.dk eller 7582 6000Bøje & Brøchner a/s har eksisteret siden 1926 som autoriseret Ford Forhandler med Service værksted for person- og varevognsværksted. Med kunden i centrum ønsker vi, at vores kunder oplever en let tilgængelighed og en personlig betjening, der gør det trygt og bekvemt at være Ford kunde. 


Læreplads som Karrosseritekniker

Kunne du tænke dig en alsidig uddannelse hvor du får brug for alle dine evner til hver dag at yde en indsats der gør, at vore kunder trygt kan sætte sig bag rattet i en bil der er lavet så alle sikkerhedssystemer og karrosserizoner er lige så sikre som før den blev skadet, så skulle du overveje at blive karrosseritekniker hos Ford. Uddannelsen er 4 årig, når du har taget grundforløbet på 6 mdr. Du kan søge SU under skoleopholdet og når du starter hos os i praktik får du den overenskomstmæssige elevløn. Lønnen stiger hvert år i hele forløbet og du starter også din pensionsopsparing i læretiden. Vi har overenskomst med Dansk Industri


En karrosseriuddannelse er en erhvervsuddannelse som gennem skoleophold og praktik giver dig færdigheder og kompetencer indenfor

 • Opbygning, fremstilling, reparation og udskiftning af dele på Karrosserier, chassiser og køretøjer.
 • Specialindretning af køretøjer 
 • Analyse af og opretning på komplicerede skader 


Du kan læse meget mere detaljeret om hvad uddannelsen indeholder og de krav der stilles i dette link 

Bekendtgørelse om karrosseriteknikeruddannelsen


Adgangskravet til grundforløb er folkeskolens afgangseksamen med karakter 2,0 i dansk og matematik. 

Hos Bøje & Brøchner i Vejle kommer du til at arbejde med Fords brede program af person og varebiler. Hybridbiler, Elbiler og specialindrettede køretøjer. Du vil efter endt uddannelse have muligheder for at videreuddanne dig inden for Ford´s certificerede europæiske masterprogram. Der er generelt stor jobsikkerhed for karrosseriteknikere og lønniveauet er højere end for mekanikere. 


Vi har uddannet lærlinge siden 1926, så tøv ikke 

Synes du at en læreplads hos Bøje & Brøchner lyder som det rette for dig, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning på job@bbvejle.dk