• Opladning derhjemme
 • Opladning derhjemme?

  Det er en mulighed at oplade din Plug-in Hybrid derhjemme. Men det anbefales ikke at du oplader din Plug-in Hybrid i et almindeligt 230V-stik derhjemme. Dette er ikke den hurtigste måde at oplade batteriet på, da strømforsyningen fra et husholdningsstik er begrænset. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at man kun gør det i nødstilfælde og maksimum i 2 timer. Hjemmeopladning af elbiler kan foretages med et Mode-2-kabel, som tilsluttes en almindelig stikkontakt i hjemmet. Hvis en almindelig husholdningsstikkontakt anvendes til opladning af en Plug-in Hybrid, bør installationen ikke belastes med mere end 6 A over længere tid. Du kan læse mere på om opladning i hjemmet på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.


 • Opladning på farten
 • Opladning på farten? 

  Du kan nemt oplade din Plug-in Hybrid- eller elbil mens du er på farten på offentlige ladestationer. Vi tilbyder ladekabler til offentlig brug så du kan lade din Ford op på en af de 100.000 ladestationer over hele Europa. 

  Med et Clever Unlimited Network abonnement kan du for en månedlig ydelse oplade lige så meget du har brug for på Clevers ladenetværk Se priser her.


 • Ladeboks
 • Ladeboks?

  Vil du gerne oplade din Plug-in Hybrid derhjemme på en nem og effektiv måde? Så står Fords Wallbox-udvalg til rådighed. Vi ordner installationen for dig med en af vores specialiserede partnere. Vores Wallbox giver hurtigere opladningstider end opladning med almindelige husholdningsstik og er en sikker måde at oplade din Plug-in Hybrid, så du er kørende igen på ingen tid. Med en ladeboks kan du oplade din bil over natten, hvor strømmen er grøn. 

  Vi samarbejder med Clever og du kan se deres udvalg samt priser her: Se pris for ladeboks


Kontakt os Læs mere her