Vigtig information vedr. Covid-19

En varebil til ethvert behov

En personbil ombygget til en varebil kan være en fordel for både privatpersoner og virksomheder. Hvis behovet for en traditionel varebil ikke er til stede, eller hvis man ikke har brug for bagsæderne, kan en ombygget personbil være løsningen. Her er registreringsafgiften nemlig meget lavere end på en personbil, men komforten er stadig på samme høje niveau.

Denne side giver et overblik over, nogle af de VAN modeller vi kan tilbyde, og hvorledes de er indrettet. For detaljerede oplysninger om specifikationer henviser vi til de respektive personbilssider (se link under hver enkelt VAN model). Da bagsædepladserne og bagagerummet er ombygget på en VAN, vil de berørte specifikationer naturligvis adskille sig.

Ford har et af markedets bredeste modelprogrammer for person- og varebiler. Køreegenskaberne i en Ford er uanset model, blandt de absolut bedste på markedet. Følelsen af præcis styring og kontrol af bilen, høj komfort og lavt støjniveau skal ganske enkelt opleves. Alle vores modeller kan individualiseres i bredt omfang efter dine ønsker på - modelvarianter, ekstraudstyr, transmission og motor. Motorudvalget kan dække de fleste behov, både hvad angår rå motorkraft og fremragende brændstoføkonomi.

Mange af vores modeller er energiklasse A, som betyder at de er blandt de mest brændstoføkonomiske biler på markedet. Vores seneste skud på stammen er den meget roste, og banebrydende 1.0 EcoBoost benzinmotor med klasseledende brændstoføkonomi som på trods af sin størrelse, yder op til 125 HK og 200 Nm.

Besøg vores udstilling og prøv den banebrydende teknologi.

Hvad ellers?
Når du kører i en ombygget personbil er der regler og afgifter du skal være opmærksom på, f.eks privatbenyttelsesafgift. Det kan du læse alt om på SKAT.dk

Priser

FORD FIESTA VAN

Fiesta VAN er en lille fiks 5-dørs varebil, som er nem at manøvrere rundt i bytrafikken, men som også har overbevisende kørekomfort på de længere ture.

Selvom Fiesta VAN er den mindste Ford varebil, tilbydes der alligevel et stort og attraktivt udvalg af ekstraudstyr, som normalt er forbeholdt større biler. Som eksempel kan nævnes opvarmet forrude, Bluetooth® med talestyrring til håndfri betjening af mobiltelefon, konsol til bærbar navigation og bakkamera, som er elegant integreret i bakspejlet.

De brændstoføkonomiske motorer og den attraktive pris, gør Fiesta VAN til en oplagt pendlerbil, hvis man kan undvære bagsæderne.


FORD B-MAX VAN

B-MAX VAN har en høj siddeposition, som giver nem ind- og udstigning, og er med sit dørsystem helt unik. De praktiske skydedøre og B-stolpen som er skjult i dørene giver fantastisk adgang til varerummet. Passagersædet kan også lægges fladt ned, hvilket gør det muligt at transportere genstande på op til 2,35 m.

En praktisk justerbar gummirem sikrer, at genstanden ligger fastspændt. Komforten og sikkerheden er høj uanset hvilken model du vælger, og vores nye EcoBoost og TDCi motorer har et lavt brændstofforbrug.


FORD C-MAX VAN

C-MAX VAN er kendt og elsket for den høje siddeposition, som giver nem ind- og udstigning og et godt overblik i trafikken. På trods af en stor og rummelig kabine er køreegenskaberne lige så direkte og præcise som mindre biler. De to udstyrsvarianter, Trend og Titanium har begge et højt niveau af standardudstyr, men der er stadig mulighed for at skræddersy sin egen model med endnu mere teknisk udstyr. Som eksempel kan nævnes det semi-automatiske parkeringssystem, som selv kan parallelparkere bilen, eller den elektrisk betjente bagklap, som ved egen kraft åbner og lukker.


Kontakt os

Har du nogle spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 75 82 60 00 eller besøge forretningen på Boulevarden 58 i Vejle.

Du kan også klikke HER, og få os at ringe tilbage når det passer dig bedst.

Bøje & Brøchner

Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere